Un băiat de 11 ani din Arad s-a spânzurat în curtea casei lui. Vecini: "Era un copil plin de viaţă, respectuos, nu ştim ce s-a întâmplat"

Un copil de 11 ani, din municipiul Arad, a fost găsit spânzurat, miercuri. Vecinii spun că băiatul era plin de viaţă, respectuos şi nu avea probleme la şcoală sau acasă.

632 afișări
Imaginea articolului Un băiat de 11 ani din Arad s-a spânzurat în curtea casei lui. Vecini: "Era un copil plin de viaţă, respectuos, nu ştim ce s-a întâmplat"

Un băiat de 11 ani din Arad s-a spânzurat în curtea casei lui. Vecini: "Era un copil plin de viaţă, respectuos, nu ştim ce s-a întâmplat"

Băiatul de 11 ani a fost găsit spânzurat în curtea casei sale de pe strada Trenului din cartierul Grădişte, Arad.

Medicii SMURD care au fost chemaţi la faţa locului au încercat ca să-l resusciteze, însă fără succes.

Pentru familie şi vecini, gestul copilului este de neînţeles.

"Era un copil plin de viaţă, respectuos, nu ştim ce s-a întâmplat, nu avea probleme, nici la şcoală, nici acasă în familie, poate de la câte prostii văd copiii pe Internet", au declarat vecinii.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Radu, a afirmat că nu există suspiciuni cu privire la săvârşirea unei fapte penale.

Conform unor surse din cadrul anchetei, nu a fost găsit niciun bilet lăsat de copil.

Băiatul era elev în clasa a patra şi era singur la părinţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici