Un băiat de 18 ani, din Galaţi, cea mai tânără victimă COVID-19 din România

  • Tânăr de 18 ani, mort din cauza COVID. Este cea mai tânără victimă din ţara noastră.
  • Băiatul era din Galaţi şi avea o tumoare cerebrală.
  • 37 de persoane au decedat din cauza coronavirusului în ultimele 24 de ore, în România.
1585 afișări
Imaginea articolului Un băiat de 18 ani, din Galaţi, cea mai tânără victimă COVID-19 din România

Mediafax

Printre cele 37 persoane decedate în România din cauza coronavirusului în ultimele 24 de ore se află şi un băiat cde 18 ani. Tânărul era din Galaţi şi  avea o tumoare cerebrală. El a murit la spital. Este cea mai tânără victimă COVID-19 din ţară.

Până la acest caz, cea mai tânără victimă COVID-19 din România era o fată de 21 de ani, din Vrancea, care a murit la sfârşitul lunii aprilie. Aceasta suferea şi de alte boli grave, precum Sindrom Down, boală renală cronică, obezitate, insuficienţă cardiacă.

Autorităţile au anunţat, luni, că în România s-au înregistrat 825 de cazuri noi de COVID-19 şi 37 de decese. Unul dintre decese a fost la un pacient din categoria de vârstă 10 - 19 ani.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici