Un bărbat a fost arestat după ce şi-a bătut crunt patru copii din şapte, supărat din cauza unor răspunsuri

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din judeţul Braşov a fost arestat după ce şi-a bătut crunt, cu biciul, pumnii şi picioarele, patru copii din şapte, supărat de răspunsurile primite după ce i-a întrebat ce au făcut în acea zi.

923 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost arestat după ce şi-a bătut crunt patru copii din şapte, supărat din cauza unor răspunsuri

Un bărbat a fost arestat după ce şi-a bătut crunt 4 copii din 7, supărat din cauza unor răspunsuri

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, copiii au fost loviţi cu biciul, pumnii şi picioarele, iar cel mai mic dintre ei, în vârstă de cinci ani, a fost strâns de gât şi a suferit arsuri după ce tatăl lui i-a băgat mâna într-o sobă.

Conform procurorilor, bărbatul s-a întors de la serviciu, iar acasă se aflau 3 dintre cei 7 copii minori, cu vârste cuprinse între de 5 şi 8 ani, iar soţia lui era la serviciu.

„Întrucât inculpatul a fost nemulţumit de răspunsurile oferite de copiii săi cu privire la activitatea desfăşurată în timpul zilei, a luat un bici şi l-a lovit pe unul dintre minori peste cap, mâini, picioare şi spate, de faţă la agresiune fiind cele două fete minore. Între timp, a venit acasă fiul cel mare al inculpatului, în vârstă de 9 ani, iar când a aflat că acesta fusese cu fratele său mai mic la acelaşi vecin, l-a lovit cu picioarele şi pumnii în stomac şi cu biciul peste spate, mâini şi picioare. În continuare, inculpatul l-a prins pe unul dintre copiii săi de mâna dreaptă şi i-a băgat-o în sobă, unde era jarul, provocându-i o arsură la braţ. După ce l-a ars la mână, minorul de 5 ani s-a retras într-un colţ plângând, iar suspectul l-a strâns de gât şi a continuat să-l lovească cu palmele şi cu pumnii în piept. După ce i-a bătut pe cei doi băieţi, inculpatul şi-a îndreptat atenţia asupra fetelor, pe care le-a lovit, pe rând, cu biciul pe spate, pe mâini şi picioare”, arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov, cu propunere de arestare preventivă, fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Potrivit procurorilor, faţă de agresor s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, pentru patru infracţiuni de violenţă în familie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici