Un bărbat a fost atacat de un leu la Grădina Zoologică din Braşov

Un bărbat a fost atacat de un leu, duminică, la Grădina Zoologică din Braşov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, afirmând că victima are zgârieturi la faţă şi este în afara oricărui pericol.

717 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost atacat de un leu la Grădina Zoologică din Braşov

Un bărbat a fost atacat de un leu la Grădina Zoologică din Braşov (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Bărbatul atacat de un leu la Grădina Zoologică din Braşov a suferit trei plăgi, toate minore, şi este în afara oricărui pericol, afirmă reprezentanţii Spitalul Judeţean, unde victima a fost dusă în urma incidentului.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Braşov, bărbatul are trei plăgi zgâriate - una în zona feţei şi două în zona scalpului, deasupra urechii stângi.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, este în afara oricărui pericol, iar în prezent se află la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, unde a fost adus cu o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Braşov.

Reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă au afirmat că bărbatul se afla în vizită la Grădina Zoologică şi că a negat că s-ar fi apropiat de cuşca animalului, însă echipajul medical care i-a acordat primele îngrijiri la locul incidentului a constatat că bărbatul era băut, mirosind a alcool şi având ochii injectaţi.

Bărbatul a fost atacat de un leu, duminică după-amiază, în jurul orei 13.10, la Grădina Zoologică din Braşov, iar Poliţia a declanşat o anchetă pentru a stabili în ce condiţii s-a petrecut incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici