Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii din Capitală după ce a fost acuzat că şi-a arătat părţile intime unor fete

Un bărbat de 37 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce şi-a arătat părţile intime unor fete, pe stradă. Acesta este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri în formă continuată.

1614 afișări

Potrivit Poliţiei Capitalei, locuinţa bărbatului de 37 de ani a fost percheziţionată, miercuri, iar oamenii legii au ridicat mai multe probe, inclusiv o trotinetă.

„Din datele şi probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 37 de ani, în zilele de 24 şi respectiv 25 ianuarie, în timp ce se deplasa pe stradă, cu o trotinetă, ar fi abordat o minoră, iar în al doilea caz trei minore, expunându-şi zona intimă”, au transmis poliţiştii.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Acesta este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri în formă continuată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici