Un bărbat a murit şi două case au fost distruse într-un incendiu în cartierul Rahova

Un bărbat a murit şi două case au fost distruse în urma unui incendiu care a izbucnit, miercuri dimineaţă, la un imobil din cartierul Rahova din Capitală, intervenţia pompierilor fiind îngreunată de "munţii" de gunoaie strânşi într-una din case.

31 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit şi două case au fost distruse într-un incendiu în cartierul Rahova

Un bărbat a murit şi două case au fost distruse într-un incendiu în cartierul Rahova

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, maior Cătălin Eftene, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că incendiul a fost anunţat în jurul orei 4.00, prin numărul unic de urgenţă 112. La locul incendiului, izbucnit pe strada Sălaj din sectorul 5 al Capitalei, au fost trimise iniţial două maşini de intervenţie.

"Flăcările erau foarte mari, iar incendiul se extinsese şi la o casă din apropiere, astfel că s-a luat decizia să se trimită alte şase maşini cu apă şi spumă pentru stingerea incendiului şi o autospecială pentru descarcerare", a precizat maiorul Eftene.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul după mai bine de trei ore de la anunţarea acestuia.

Într-una din case, pompierii au găsit un bărbat de aproximativ 60 de ani, asfixiat, salvarea acestuia fiind practic imposibilă până la stingerea incendiului din cauza cantităţii foarte mari de gunoaie pe care o strânsese în casă.

Casa bărbatului a ars aproape în totalitate, incendiul distrugând şi aproximativ 200 de metri pătraţi din acoperişul casei vecine.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul este stins, la faţa locului rămânând patru autospeciale cu apă şi sumă pentru supraveghere, urmând ca acestea să fie retrase treptat.

Din cauza gunoiului, focul ar putea să se reaprindă, echipajele de pompieri fiind pregătire să intervină, a precizat maiorul Eftene.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru stabilirea cauzei incendiului, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici