Un bărbat care intenţiona să vândă 100 de grame cocaină în Constanţa a fost prins de poliţişti

  • Un bărbat de 30 de ani care voia să vândă 100 de grame de cocaină şi ketamină, în Constanţa, a fost prins de poliţişti în Bucureşti
  • Individul ar fi obţinut, dacă vindea drogurile, 14.000 de euro
557 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care intenţiona să vândă 100 de grame cocaină în Constanţa a fost prins de poliţişti

Un bărbat de 30 de ani care voia să vândă 100 de grame de cocaină şi ketamină, în Constanţa, a fost prins de poliţişti în Bucureşti. Individul ar fi obţinut, dacă vindea drogurile, 14.000 de euro, conform Poliţiei Române.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, sprijiniţi de cei ai Biroului de Poliţie Autostrăzi - Autostrada A1, şi procurorii DIICOT din Vrancea au prins în flagrant delict o persoană bănuită de trafic de droguri de mare risc. Peste 200 de grame de cocaină, bani şi un autoturism de lux au fost indisponibilizate de poliţişti.

La data de 7 august, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, sprijiniţi de către poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrăzi –Autostrada A1, împreună cu procurorii DIICOT Vrancea, au prins în flagrant delict, în Bucureşti, un bărbat, de 30 de ani, care ar fi avut asupra sa droguri de mare risc, respectiv peste 100 de grame de cocaină şi ketamină, pe care ar fi intenţionat să le transporte pe ruta Oradea-Constanţa, cu scopul de a le vinde pentru 14.000 de euro.

„Din cercetări a reieşit că, începând cu anul curent, bărbatul, de 30 de ani, originar din judeţul Tulcea, ar fi comercializat droguri de mare risc unor persoane din Bucureşti, Constanţa şi Vrancea”, conform Poliţiei Române.

Concomitent cu activitatea de prindere în flagrant delict, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară în judeţul Constanţa, la locuinţa bărbatului de 30 de ani, unde au indisponibilizat trei grame de cocaină.

În aceeaşi zi, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, sub coordonarea procurorului de caz, au făcut trei percheziţii domiciliare în judeţul Bihor, la locuinţele a trei persoane bănuite de trafic de droguri.

„În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 5.000 de pastile de Ecstasy, 100 g de cocaină, 50 g Ketamina şi 150 g substanţa cristalina de MDMA, precum şi o puşcă cu aer comprimat. În cadrul acţiunii, au fost indisponibilizaţi 7. 900 de lei, 300 de euro şi 50 lire sterline şi a fost instituită măsură sechestrului asigurator asupra unui autoturism de lux”, conform sursei citate.

Totodată, poliţiştii au pus în aplicare cinci mandate de aducere, iar persoanele au fost o conduse la sediul DIICOT Vrancea, pentru audieri.

La data de 7 august, în urma audierilor, bărbatul de 30 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar, în cursul zilei de 8 august a fost prezentat Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic şi consum ilicit de droguri de mare risc.

„Tot în cursul zilei 8 august, faţă de un bărbat, de 35 de ani şi de o femeie, de 22 de ani, ambii din judeţul Bihor, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat , trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi mare risc”, arată sursa menţionată.

Toate cele trei persoane au fost arestate preventiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici