Un bărbat din Botoşani, arestat după ce şi-a violat cele trei nepoate

Un bărbat din localitatea botoşăneană Lunca a fost arestat preventiv, fiind acuzat că şi-a violat cele trei nepoate în vârstă de 13, 15 şi 18 ani, în timp ce mama acestora era plecată la muncă în Italia.

64 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Botoşani, arestat după ce şi-a violat cele trei nepoate

Un bărbat din Botoşani, arestat după ce şi-a violat cele trei nepoate

Potrivit Poliţiei Judeţene Botoşani, mama fetelor a plecat în luna mai la muncă în Italia, iar unchiul acestora, fratele mamei celor trei, urma să aibă grijă de ele pe timpul zilei, iar noaptea acestea să stea în casa bunicilor.

Unchiul fetelor, în vârstă de 35 de ani, este însă acuzat că le-a obligat pe fete să întreţină relaţii sexuale cu el, situaţia fiind sesizată Poliţiei în urmă cu două zile, când mama celor trei fete s-a întors din Italia.

Ea a depus o plângere împotriva fratelui, care în timpul audierilor şi-a recunoscut fapta.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile şi este cercetat pentru viol, perversiuni sexuale şi întreţinere de raporturi sexuale cu minori.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Botoşani a fost sesizată, luni, despre cazul celor surori.

Potrivit directorului DGASPC Botoşani, Liviu Rădăşanu cele două fete minore au fost evaluate psihologic la Complexul de Servicii Comunitare, iar propunerea psihologului a fost de internare la Neuropsihiatrie infantilă pentru o perioadă de patru sau cinci zile. De asemenea, şi tânăra de 18 ani a fost evaluată psihologic, dar în cazul acesteia nu s-au făcut niciun fel de precizări, a mai spus Rădăşanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici