Un bărbat închis la Penitenciarul Rahova a evadat

  • Un bărbat de 32 de ani, care ispăşea pedeapsa la Penitenciarul Rahova, a evadat, miercuri.
  • Acesta a fugit în timp ce lucra la Bragadiru.
  • Bărbatul era condamnat la 2 ani şi o lună de închisoare pentru conducere fără permis.
2654 afișări
Imaginea articolului Un bărbat închis la Penitenciarul Rahova a evadat

Un bărbat închis la Penitenciarul Rahova a evadat

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a transmis că Marinel Anghel, în vârstă de 32 de ani, a evadat, miercuri, în jurul orei 14.00, în timp ce lucra la un punct exterior penitenciarului, şi anume la Gaz Bragadiru.

Acesta era condamnat la 2 ani şi o lună de închisoare pentru conducere fără permis.

Au fost alertate Parchetul de pe lângă Judecătoria sector DGPMB, Poliţia Bragadiru, IPJ Ialomiţa, Jandarmeria Bucureşti şi Poliţia de Frontieră.

Fapta bărbatului este asimilată evadării şi se pedepseşte cu închisoarea de la şase luni la trei ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici