Video Un bucureştean, căutat de autorităţile franceze, prins de poliţiştii români

Un bărbat care era căutat de autorităţile franceze, fiind acuzat că făcea parte dintr-o reţea care se ocupa cu site-uri erotice, a fost reţinut, miercuri seară, în Bucureşti, în urma mai multor descinderi ale poliţiştilor români şi francezi, făcute în zona Baba Novac.

18 afișări

Potrivit Poliţiei Capitalei, autorităţile judiciare franceze au solicitat, în luna septembrie, autorităţilor similare române, identificarea şi reţinerea, în vederea extrădării, a bucureşteanului Daniel C., în vârstă de 31 de ani, pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare european.

Daniel C. este acuzat că, împreună cu Oana C., cercetată în stare de arest de către autorităţile franceze, şi alţi români, a administrat mai multe site-uri cu profil erotic. Membrii grupării au angajat, asistat şi au obţinut profit de pe urma prostituţiei mai multor persoane racolate din România, care practicau această activitate pe teritoriul Franţei.

Bucureşteanul a fost prins, miercuri, în jurul orei 21.00, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al sectorului 3 Poliţie, asistaţi de poliţişti din cadrul Brigăzii de Represiune a Proxenetismului a Poliţiei Oraşului Paris, în urma a trei descinderi domiciliare făcute pe strada Baba Novac din Capitală.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel în vederea identificării, urmând a fi dus în faţa Curţii de Apel pentru a se pronunţa cu privire la punerea în executare a mandatului de arestare european.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici