Un bunic a încercat să-şi scoată ilegal nepotul din ţară, folosind paşaportul altui nepot

Un bunic a fost prins în timp ce încerca să îşi scoată nepotul din ţară folosind paşaportul altui nepot, cu intenţia de a duce copilul în vârstă de 4 ani la mama lui, în Belgia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

250 afișări
Imaginea articolului Un bunic a încercat să-şi scoată ilegal nepotul din ţară, folosind paşaportul altui nepot

Un bunic a încercat să-şi scoată ilegal nepotul din ţară, folosind paşaportul altui nepot

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Poliţia de Frontieră, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac - Nagylak s-a prezentat, în noaptea de luni spre marţi, pentru a ieşi din ţară, L.P., în vârstă de 43 ani, din Ialomiţa, alături de un copil în vârstă de 4 ani, pentru care a prezentat la control un paşaport românesc.

Poliţiştii de frontieră au constatat că minorul nu este una şi aceeaşi persoană cu cea din documentul prezentat, motiv pentru care bărbatul şi copilul au fost duşi la sediul Punctului de Trecere a Frontierei pentru cercetări. Bărbatul - bunicul minorului - a declarat că intenţiona să ducă micuţul în Belgia la mama sa şi, întrucât nu avea documente de călătorie, a luat paşaportul altui nepot de-al său.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria celor doi, iar bărbatului i-au întocmit acte de urmărire penală pentru participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea prin atribuirea unei identităţi reale a altei persoane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici