Un bunic a vrut să îşi scoată nepotul din ţară cu acte false. Poliţia i-a dejucat planurile

  • Un bărbat a fost prins de poliţiştii de frontieră din Borş în timp ce încerca să îşi scoată nepotul din ţară cu paşaportul altui copil
  • Bărbatul a declarat că minorul este în grija lui şi a obţinut paşaportul de la o altă rudă care avea un fiu minor
219 afișări
Imaginea articolului Un bunic a vrut să îşi scoată nepotul din ţară cu acte false. Poliţia i-a dejucat planurile

Un bunic a vrut să îşi scoată nepotul din ţară cu acte false. Poliţia i-a dejucat planurile

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost prins de poliţiştii de frontieră din Borş, în timp ce încerca să îşi scoată nepotul - un copil de 9 ani - din ţară cu paşaportul altui copil.
 
La P.T.F Borş s-a prezentat, marţi seara, la ieşirea din ţară, un bărbat în vârstă de 53 de ani, pasager într-un autovehicul înmatriculat în România, alături de care călătorea un copil.
 
Bărbatul a prezentat pentru copil un paşaport românesc, însă poliţiştii au observat că acesta nu este unul şi acelaşi cu cel din fotografia documentului.
 
Apoi, s-a stabilit că cei doi sunt bunic şi nepot, cel din urmă fiind cetăţean român, în vârstă de 9 ani.
 
Bunicul a declarat că minorul este în grija lui şi a obţinut paşaportul de la o altă rudă care avea un fiu minor, recurgând la această metodă deoarece nu avea un document valabil pentru a călători cu minorul în afara ţării.
 
Călătoria celor doi a fost întreruptă şi se fac cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi fals privind identitatea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici