Un camion care transporta ovine s-a răsturnat în Bistriţa Năsăud

Un camion care transporta 400 de ovine s-a răsturnat, luni seara, pe DN 15A, în localitatea Teaca, din judeţul Bistriţa Năsăud, iar 60 dintre ele au decedat.

149 afișări
Imaginea articolului Un camion care transporta ovine s-a răsturnat în Bistriţa Năsăud

Un camion care transporta ovine s-a răsturnat în Bistriţa Năsăud

Pompierii din cadrul ISU Bistriţa Năsăud au intervenit la ieşirea din localitatea Teaca spre oraşul Reghin, pe DN 15A, unde un camion care transporta ovine s-a răsturnat.

Din primele informaţii, şoferul este conştient şi cooperant, neîncarcerat.

Pompierii au asigurat accesul şi extragerea ovinelor din toate compartimentele camionului.

Din păcate, 60 din cele 400 de ovine au fost scoase decedate din autocamionul răsturnat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ovien,
camion,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici