Un camion cu ciocolată, furat de pe şoseaua de centură din Arad

Un şofer de camion din Ungaria a reclamat, joi, autorităţilor din Arad, că i-a fost furat un camion plin cu ciocolată, la scurt tip după ce a intrat în România prin vama Nădlac, poliţiştii căutând posibilii hoţi.

79 afișări
Imaginea articolului Un camion cu ciocolată, furat de pe şoseaua de centură din Arad

Un camion cu ciocolată, furat de pe şoseaua de centură din Arad

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, subcomisarul Iulius Iovănuţ, a declarat că şoferul ungur a reclamat furtul la postul de poliţie Săvărşin.

Conform relatărilor şoferului, miercuri seară, el a oprit camionul într-un refugiu de pe centura rutieră a municipiului Arad pentru a se odihni, iar în scurt timp a fost abordat de doi bărbaţi.

Şoferul a povestit poliţiştilor că bărbaţii i-au cerut să urce într-o Dacie Break roşie, fără să uzeze de forţă, dar a acceptat de frică.

"Imediat ce a urcat, o a treia persoană a urcat în camion şi a demarat, plecând într-o direcţie necunoscută. Şoferul maghiar a fost dus cu maşina circa 80 de kilometri şi a fost lăsat la marginea drumului la Săvârşin, unde s-a adresat Poliţiei", a declarat Iovănuţ.

Conform sursei citate, camionul transporta ciocolată din Germania pentru o firmă din România şi nu a fost recuperat până la ora transmiterii acestei ştiri.

Poliţiştii au transmis informaţii privind camionul în toată ţara pentru a fi identificat în trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici