Un camion cu mobilă a luat foc în Popeşti-Leordeni

Un camion încărcat cu mobilă a luat foc, miercuri după-amiază, pe o stradă din Popeşti-Leordeni, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov.

147 afișări
Imaginea articolului Un camion cu mobilă a luat foc în Popeşti-Leordeni

Un camion cu mobilă a luat foc în Popeşti-Leordeni (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit la faţa locului cu două autospeciale cu apă şi spumă, după ce au fost alertaţi că un camion care transporta mobilă arde pe strada Gheorghe Costaforu.

Purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov, locotenentul Petruş Simion, a precizat că nu există pericol de explozie şi nici nu a fost cazul ca circulaţia în zonă să fie deviată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici