Video Un cizmar din Cluj a inventat pantoful de distanţare socială

  • Un cizmar din Cluj te poate ajuta să trăieşti pe picior mare
  • Grigore Lup a inventat pantoful de distanţare socială, numărul 75
  • O pereche de pantofi uriaşi costă 500 de lei
609 afișări

Ai trăit vreodată pe picior mare? Un cizmar din Cluj face pantofi mărimea 75 şi îţi arată la propriu că se poate.

E de ajuns să ai o pereche de pantofi numărul 75 ca să trăieşti pe picior mare. Îţi zic însă că nu e deloc uşor. Cu greu fac câţiva paşi, iar de alergat, nici nu se pune problema.

Supărat că unii nu respectă distanţarea socială cizmarul Grigore s-a gândit să vină cu o soluţie practică.

Grigore Lup, cizmar pantofar: Dacă două persoane stau laolaltă, distanţarea este asigurată. 75 cu 75, un metru şi jumătate. Persoanele care nu respectă distanţarea socială, eu aş propune să fie pedepsiţi să umble o săptămână cu aceste ghete, că atunci sigur o să respecte că nu se poate apropia de cel din faţa lui.

O pereche de pantofi numărul 75 costă 500 de lei, iar cizmarul lucrează două zile ca să o facă.

Grigore Lup: Să nu credeţi că e uşor de făcut, pentru că trebuie făcut pe tipare unicate. Intră piele foarte multă, intră talpă  multă şi manopera e mai mare.

Fie că vor să vadă cum este să trăiască pe picior mare, fie că vor să pedepsească pe cineva, oamenii au început deja să comande papucii uriaşi. Cizmarul a primit comenzi atât din ţară cât şi din străinătate.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici