Un constănţean a prins singur hoţul care i-a spart maşina şi l-a predat apoi poliţiei

Un constănţean a prins de unul singur hoţul care-i spărsese maşina, folosind un pistol cu bile de cauciuc pe care-l deţinea legal, după care l-a predat unei patrule de poliţie, informează, duminică, Inspectoratul de Poliţie Constanţa.

4246 afișări
Imaginea articolului Un constănţean a prins singur hoţul care i-a spart maşina şi l-a predat apoi poliţiei

Un constănţean a prins singur hoţul care i-a spart maşina şi l-a predat apoi poliţiei (Imagine: Viorel Dudău/Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii au fost anunţaţi, sâmbătă, în jurul orei 22.00, prin numărul de urgenţă 112, că un bărbat a furat mai multe obiecte dintr-o maşină. O patrulă a plecat imediat la locul indicat de cel care a dat telefonul şi au constatat că un bărbat pe nume Daniel N., în vârstă de 33 de ani, "a reţinut un individ ce i-a sustras bunuri din autoturism". Suspectul prins a fost şi el identificat, poliţiştii stabilind că el este Constantin C., de 29 de ani, din Constanţa.

Potrivit poliţiştilor, Daniel N. a fost anunţat sâmbătă, în jurul orei 21.30, de o vecină că cineva îi fură din maşina aflată în parcare. Bărbatul a coborât la maşină şi l-a văzut pe suspect, somându-l să stea pe loc. Acesta a încercat să fugă şi a aruncat lângă maşină o pereche de mănuşi chirurgicale, un GPS şi o cameră foto digitală pe care le luase chiar din maşina lui Daniel N.. Acesta a tras însă un foc de avertisment cu pistolul cu gaze şi bile de cauciuc deţinut legal, conform poliţiei, iar suspectul a rămas pe loc, fiind imobilizat până la sosirea poliţiei.

Poliţiştii au constatat că geamul maşinii lui Daniel N. fusese spart, din autoturism lipsind aparatul GPS şi camera foto digitală aruncate de suspect atunci când a fost surprins de proprietarul care a coborât la maşină.

În aceeaşi parcare poliţiştii au mai descoperit două maşini ale căror încuietori fuseseră forţate, din ambele lipsind radio-CD-urile. Cele două aparate au fost şi ele găsite într-o pungă de plastic la câţiva metri de maşina lui Daniel N.

Suspectul a fost reţinut şi urmează să fie dus la instanţă pentru a fi arestat preventiv, el fiind acuzat de furt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici