Un craniu uman, găsit lângă o pensiune din zona Voineasa

Poliţiştii au început operaţiuni de cercetare a zonei de nord a judeţului Vâlcea, după ce în apropierea unei pensiuni din Voineasa au fost găsite un craniu şi un fragment de os uman.

129 afișări
Imaginea articolului Un craniu uman, găsit lângă o pensiune din zona Voineasa

Un craniu şi un fragment de os uman, găsite lângă o pensiune din zona Voineasa

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, subinspector Robert Radu, un turist din comuna Albeşti, judeţul Botoşani, care ieşise la iarbă verde în zona Voineasa, a găsit un craniu uman, iar imediat a sunat la 112.

"Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Voineasa, însoţiţi de tehnicianul criminalist al Poliţiei Călimăneşti şi de un lucrător de la Postul montan de Jandarmi Voineasa, s-au deplasat la faţa locului, constatând că la o distanţă de 30 de metri de pensiunea respectivă, în pădure, a fost identificat un craniu ce părea a fi uman. Trecând la scotocirea împrejurimilor, în partea de vest a pensiunii, la o distanţă de circa 150 de metri, a mai fost identificat un os uman," a declarat subinspector Diana Smărăndoiu.

Ea a precizat că poliţiştii au ridicat craniul şi osul, urmând că în cursul zilei de luni acestea să fie duse la Serviciul de Medicină Legală pentru expertizare, iar operaţiunile de căutare continuă în zona lacului de acumulare Vidra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici