Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Bacău

Un deţinut condamnat la trei ani şi jumătate ce închisoare a fugit, duminică, de la gospodăria agro-zootehnică a Penitenciarului Bacău, în căutarea lui fiind trimise mai multe echipe.

5 afișări
Imaginea articolului Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Bacău

Un deţinut a fugit de la un punct de lucru al Penitenciarului Bacău

Potrivit unui comunicat de luni al conducerii Penitenciarului Bacău, Costel Petria, în vârstă de 24 de ani, din satul ieşean Covasna, a părăsit punctul de lucru exterior în jurul orei 11:00. Deţinutul executa, în regim semideschis, o pedeapsă privativă de libertate pentru furt şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Conducerea închisorii a alarmat întregul efectiv al unităţii şi a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bacău. Pentru priderea fugarului au fost constituite echipe de cercetare formate din personalul penitenciarului, care au fost dispuse în punctele de ieşire din oraş şi în staţiile pentru mijloacele de transport în comun.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici