Un făt mort a fost găsit într-o geantă, pe un câmp de lângă Ploieşti

Un făt mort a fost găsit, luni, de un cioban într-o geantă abandonată pe un câmp din apropierea localităţii prahovene Boldeşti Scăieni, situată la câţiva kilometri de Ploieşti.

141 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, luni dimineaţă, pe câmpul din apropierea oraşului Boldeşti Scăieni, un bărbat a găsit un făt mort.

Surse din cadrul Poliţiei Prahova au declarat că bărbatul respectiv este cioban şi a observat în urmă cu două zile o geantă lăsată pe câmp şi, văzând luni că geanta este în continuare în acelaşi loc, a mers să vadă ce se află în ea. Ulterior, bărbatul a anunţat Poliţia, iar fătul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru necropsie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici