Un fost deputat PSD susţine că a fost bătut crunt de un coleg de partid

Este vorba despre Cătălin Răducanu, directorul cancelariei Prefecturii Vrancea, care va demisiona în urma scandalului.

429 afișări
Imaginea articolului Un fost deputat PSD susţine că a fost bătut crunt de un coleg de partid

Dragoş Bârlădeanu

Dragoş Bârlădeanu a povestit pe reţelele de socializare că incidentul a avut loc în faţa unui club din Focşani. Fostul deputat a făcut plângere la Poliţie şi a obţinut un certificat medico-legal.

„Cu mare dezamăgire spun acest lucru plecând din sediul Poliţiei: ieşind în oraş la un club din Focşani, împreună cu soţia şi prieteni foarte apropiaţi, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului judeţului. Într-un conflict la care a luat parte şi Roşu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin (cunoştinţă de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii dându-mă jos din picioare. Nu m-aş fi aşteptat niciodată! Urât de tot! Am făcut plângere penală cu martori şi mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins că Poliţia şi organele de urmărire penală îşi vor face datoria”, a scris, Bârlădeanu, pe Facebook.

Surse locale anunţă că directorul cancelariei Prefecturii Vrancea va demisiona în urma scandalului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici