Un gălăţean a mers să ceară cazier judiciar. Poliţiştii au descoperit că e urmărit internaţional

Un bărbat de 36 de ani din Galaţi a fost reţinut după ce a cerut cazier judiciar să se angajeze. Angajaţii de la Serviciul Cazier au fost surprinşi să afle că bărbatul figura în baza de date a Poliţiei ca fiind dat în urmărire internaţională.

1724 afișări
Imaginea articolului Un gălăţean a mers să ceară cazier judiciar. Poliţiştii au descoperit că e urmărit internaţional

Sursă foto: Profimedia

Incidentul s-a produs la sediul Serviciului Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţă Operativă din cadrul IPJ Galaţi.

Bărbatul s-a prezentat la ghişeu şi a cerut eliberarea cazierului în vederea angajării.

Astfel, poliţiştii au aflat că stăteau în faţa unui urmărit internaţional care avea de ispăşit în Italia o pedeapsa cu închisoarea pentru proxenetism.

„La data de 16 ianuarie a.c., la ghişeul Serviciului Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţă Operativă din cadrul I.P.J. Galaţi, s-a prezentat un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Galaţi, solicitând un certificat de cazier judiciar, în vederea angajării.Efectuând verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul figura, în bazele de date ale poliţiei, ca fiind dat în urmărire internaţională. Pe numele său fusese emis un mandat european de arestare de către autorităţile italiene, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 6 ani pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism”, au anunţat, vineri, reprezentanţii IPJ Galaţi.

Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat magistraţilor Curţii de Apel Galaţi, care au emis un mandat de arestare provizorie, în vederea extrădării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici