Un ieşean a fost găsit cu gâtul tăiat, în casa unui prieten

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit mort, cu gâtul tăiat, în casa unui prieten din localitatea Scobinţi, judeţul Iaşi. Cei doi au băut alcool înainte de a se certa.

117 afișări
Imaginea articolului Un ieşean a fost găsit cu gâtul tăiat, în casa unui prieten

Un ieşean a fost găsit cu gâtul tăiat, în casa unui prieten

Surse din cadrul anchetei au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că doi bărbaţi, unul de 48 şi unul de 33 de ani, din localitatea Scobinţi, s-au întâlnit, miercuri seara, în casa unuia dintre ei, pentru a sta de vorbă.

Pe fondul consumului de alcool, petrecerea s-a transformat rapid în ceartă. Sursele citate spun că, la un moment dat, bărbatul de 33 de ani a scos un cuţit, pe care l-a folosit pentru a-l ucide pe amicul său.

Mai târziu, poliţiştii au găsit cadavrul bărbatului de 48 de ani, cu gâtul tăiat.

Presupusul agresor a fost reţinut şi s-a întocmit dosar penal, urmând ca zilele următoare să se afle şi motivele conflictului dintre cei doi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici