Un incendiu izbucnit la o alimentară a lăsat fără curent o stradă din Capitală - VIDEO

Un incendiu puternic izbucnit la o alimentară, în noaptea de miercuri spre joi, a lăsat fără curent electric o stradă din cartierul Rahova Capitală, pompierii intervenind cu trei autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

30 afișări
Imaginea articolului Un incendiu izbucnit la o alimentară a lăsat fără curent o stradă din Capitală - VIDEO

Un incendiu izbucnit la o alimentară a lăsat fără curent o stradă din Capitală (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incendiul a mistuit lăzi frigorifice, frigidere, vitrine. Totodată, cablurile de înaltă tensiune au fost arse, lăsând în beznă zona.

Alertată, proprietara magazinului a venit la locul incendiului, iar când a văzut cât de distrus este acesta, femeia a leşinat, un echipaj SMUR acordându-i îngrijiri.

Pompierii spun ca primele investigaţii relevă faptul că incendiul din magazin a fost provocat de un scurt-circuit electric.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici