Un italian şi-a înscenat un accident şi a dat vina pe români ca să-şi ia concediu medical timp de 4 luni

Un italian a învinuit mai mulţi români şi albanezi că l-ar fi lovit cu maşina pentru a-şi lua concediu medical.

2025 afișări
Imaginea articolului Un italian şi-a înscenat un accident şi a dat vina pe români ca să-şi ia concediu medical timp de 4 luni

Un italian şi-a înscenat un accident şi a dat vina pe români ca să-şi ia concediu medical pentru 4 luni

Bărbatul din Genova a simulat un accident de maşină, în care ar fi fost implicaţi şi mai mulţi cetăţeni români, reuşind astfel să stea acasă timp de patru luni. În tot acest timp, italianul a lucrat la negru ca şofer pe ambulanţă, relatează Tele Nord.

Autorităţile au făcut investigaţii şi au descoperit că presupusa victimă inventase tot incidentul, potrivit căruia ar fi fost lovit de o maşină în timp ce era pe o motocicletă.

„Am fost lovit de o maşină în care erau mai mulţi albanezi şi români. Ei mi-au dat bani ca să sun poliţia rutieră, pentru că nu erau în regulă cu actele”, le-a spus anchetatorilor bărbatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici