Un leu a evadat de la circ şi se plimbă pe străzile din Ladispoli, un orăşel lângă Roma

Un leu a evadat de la circ şi se plimbă pe străzile din Ladispoli, un orăşel lângă Roma, iar locuitorii îl filmează de la balcoane, în timp ce primarul le cere oamenilor să nu plece de acasă.

427 afișări
Imaginea articolului Un leu a evadat de la circ şi se plimbă pe străzile din Ladispoli, un orăşel lângă Roma

Un leu a evadat de la circ şi se plimbă pe străzile din Ladispoli, un orăşel lângă Roma

Leul a evadat de la circul Ronny Roller din Viale Mediterraneo cu puţin timp înainte de ora 16.00.

Animalul s-a plimbat pe străzile din oraş, fiind filmat de numeroşi locuitori. Apoi, oficialii au reuşit să localizeze animalul, vizibil speriat, într-un lan de trestie de zahăr din apropierea circului.

Un elicopter survolează zona, în timp ce personalul poliţiei provinciale şi însuşi directorul circului au sosit şi ei cu o cuşcă. Oamenii încearcă să captureze leul. cu sprijinul poliţiei.

Primarul din Ladispoli, Alessandro Grando, a îndemnat locuitorii să nu iasă din case: "Vă rugăm să daţi dovadă de prudenţă extremă şi să evitaţi deplasarea până la noi ordine”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
leu,
evadare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici