Un medic ginecolog din Slatina a murit la o lună după ce a născut gemeni

  • Femeia a intrat în stop cardio-respirator la câteva zile după ce a născut gemeni.
  • Medicul în vârstă de 37 de ani a murit vineri seara în secţia de Terapie Intensivă a SJU Craiova.
  • Doctoriţa a făcut o făcut o fertilizare in vitro, sarcina fiind una dificilă.
4879 afișări
Imaginea articolului Un medic ginecolog din Slatina a murit la o lună după ce a născut gemeni

Un medic ginecolog din Slatina a murit la o lună după ce a născut gemeni

Un medic ginecolog din Slatina, judeţul Olt, a murit la o lună după ce a născut. Femeia a intrat în stop cardio-respirator la câteva zile după ce a adus pe lume gemeni, iar timp de aproape o lună a fost conectată la aparate.

Medicul ginecolog din Slatina a murit la o lună după ce a adus pe lume gemeni. Doctoriţa a intrat în comă la cinci zile după ce a născut în Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Medicul ginecolog de la Spitalul Slatina, în vârstă de 37 de ani, a murit vineri seara în secţia de Terapie Intensivă a SJU Craiova.

Doctoriţa a făcut o făcut o fertilizare in vitro, sarcina fiind una dificilă, potrivit unor surse locale.

La începutul lunii ianuarie, a adus pe lume o fetiţă şi un băieţel, născuţi prematur.

La cinci zile după naştere, în urma unor tulburări de ritm cardiac, medicul ginecolog a intrat în stop cardio respirator.

Colegii săi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova au reuşit să-i facă inima să bată din nou după 20 de minute de resuscitare.

Femeia a intrat însă în comă şi a fost mutată la Terapie Intensivă.

Potrivit unor surse medicale, vineri seara, medicul ginecolog a murit.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici