Un mort şi trei răniţi în Tulcea, după ce o camionetă s-a răsturnat

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit şi alte trei persoane au fost rănite, în urma unui accident produs sâmbătă, între localităţile Nalbant şi Nicolae Bălcescu, din judeţul Tulcea, camioneta în care se aflau răsturnându-se.

165 afișări
Imaginea articolului Un mort şi trei răniţi în Tulcea, după ce o camionetă s-a răsturnat

Un mort şi trei răniţi în Tulcea, după ce o camionetă s-a răsturnat

Purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Danciu, a declarat că în urma accidentului, două persoane au rămas încarcerate, iar una dintre ele a murit. În total, în camionetă erau patru bărbaţi.

„Salvatorii Detaşamentului de pompieri Tulcea au fost solicitaţi să intervină pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs între localităţile Nalbant şi Nicolae Bălcescu, în care a fost implicată o autoutilitară. (...) Pentru o persoană de 25 de ani, aflată în stop cardio-respirator, a fost solicitat sprijin aerian. Din păcate, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarând decesul”, a spus Danciu.

Poliţiştii tulceni verifică modul în care s-a produs accidentul rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici