Un motociclist a căzut în gol aproximativ 15 metri în Masivul Rarău

Un motociclist a căzut, duminică, în gol aproximativ 15 metri cu tot cu motocicletă în Masivul Rarău, anunţă Salvamont Suceava.

2420 afișări
Imaginea articolului Un motociclist a căzut în gol aproximativ 15 metri în Masivul Rarău

Salvamont Suceava / Facebook

„O nouă intervenţie pentru colegii noştri, după precedenta, care a durat 14 ore. De data aceasta în Masivul Rarău unde un motociclist a căzut în gol aproximativ 15 m cu tot cu motocicletă”, potrivit Salvamont Suceava.

Motociclistul va fi predat ambulanţei după acordarea primului ajutor şi transport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici