Un motociclist drogat a dat peste un poliţist, în Ilfov

  • Un motociclist drogat a lovit un poliţist care încerca să îl oprească şi a fugit.
  • Urmărirea a avut loc pe DN1A, în judeţul Ilfov.
679 afișări
Imaginea articolului Un motociclist drogat a dat peste un poliţist, în Ilfov

Poliţiştii rutieri din Ilfov au încercat să oprească, în noaptea de vineri spre sâmbătă, două motociclete care se deplasau pe DN1A, dinspre Crevedia în direcţia Bucureşti.

Unul dintre cei doi motociclişti a redus iniţial viteza de deplasare, iar când a ajuns în apropierea poliţistului, a întors motocicleta de mai multe ori şi a mărit viteza, lovindu-l pe poliţist. Apoi, ambii motociclişti au fugit de la locul faptei.

Poliţiştii au trecut la urmărirea motocicliştilor, care la un moment dat şi-au continuat deplasările pe străzi diferite, context în care echipajul de poliţie a continuat urmărirea motocicletei care îl acroşase pe poliţist, însă a pierdut-o din cauza vitezei foarte mari cu care se deplasa a motocicleta.

Poliţistul a ajuns la spital, fiind în continuare internat.

Ulterior, au fost identificaţi şi depistaţi ambii motociclişti. Aceştia au fost testaţi cu aparatele alcooltest şi drug test, stabilindu-se faptul că al doilea motociclist avea rezultat pozitiv la consumul de substanţe psihoactive, conform IPJ Ilfov.

A fost deschis un dosar de urmărire penală în care se fac cercetări pentru ultraj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici