Un protestatar i-a reproşat lui Igaş că nu are cu ce să-şi hrănească cei patru copii

Un protestatar i-a reproşat ministrului de Interne, Traian Igaş, aflat miercuri seara în Piaţa Universităţii, că nu are cu ce să-şi hrănească cei patru copii, demnitarul invitându-l la minister pentru a discuta "când vrea el" şi spunându-i că nu e uşor pentru foarte mulţi oameni.

281 afișări
Imaginea articolului Un protestatar i-a reproşat lui Igaş că nu are cu ce să-şi hrănească cei patru copii

Un protestatar i-a reproşat lui Igaş că nu are cu ce să-şi hrănească cei patru copii (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Rezultatul celor 22 de ani de democraţie îl plătim acum. Excesele de democraţie le plătim acum din păcate. A venit şi această «calamitate» economică în toată Europa. Eu înţeleg foarte bine problemele dumneavoastră", le-a spus Igaş câtorva manifestanţi, care au comentat hoţia din ţară.

"Să ştiţi că nu toţi cei care au condus ţara asta au fost hoţi... Se spune că nu e pădure fără uscături", a continuat demnitarul.

"Uscătura a cam secat pădurea", a replicat un barbat.

Un altul i-a spus lui Igaş că nu are ce să-şi hrănească cei patru copii, din care două fete, întrebându-l pe ministru cât are salariul.

"Cât a mai rămas... treizeci şi ceva de milioane (3.000 lei)", i-a zis Igaş, care i-a spus omului să vină la minister să continue discuţia când vrea, adăugând că "cei care au copii, nepoţi trebuie să aibă grijă de ei", "să muncească mai mult".

Miercuri, în jurul orei 23.00, ministrul Igaş a venit Piaţa Universităţii, pe partea Teatrului Naţional Bucureşti, unde mai erau puţini manifestanţi. De partea cealaltă a Bulevardului Magheru se aflau la acea oră aproximativ 300 de protestatari.

Miercuri, pentru a şasea zi consecutiv, sute de manifestanţi s-au adunat pentru a-şi exprima nemulţumirile faţă de politicile guvernului şi nu numai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici