Un restaurant care comercializa produse expirate din 2019 a fost închis ANPC

Un restaurant din localitatea Vadu, judeţul Constanţa, a fost închis temporar de inspectorii de la Protecţia Consumatorului, care au găsit produse expirate, unele chiar din 2019.

1294 afișări
Imaginea articolului Un restaurant care comercializa produse expirate din 2019 a fost închis ANPC

Un restaurant care comercializa produse expirate din 2019 a fost închis ANPC

Potrivit inspectorilor, au fost găsite produse alimentare fără elemente de identificare şi carcaterizare, ce au fost scoase din ambalajul original şi rembalate de către operatorul economic fără a mai exista informaţii cu privire la data de valabilitate.

De asemenea, au fost găsite produse alimentare şi materii prime cu termenul de valabilitate depăşit din 2019, 2020, 2021 şi 2022.

Inspectorii au mai găsit excremente de animal în zona de spălat vase, muşte în blocul alimentar, ustensile neprofesionale, preparate ţinute la temperatura camerei şi produse ce aveau un miros înţepător de alimente modificate organoleptic.

Inspectorii au aplicat o amendă în valoare de 10.000 lei şi au dispus măsura de oprire temporară până la remedierea deficienţelor constatate.

Au fost depistatate peste 1.000 de kilograme de produse neconforme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici