Un schelet uman vechi de 20 de ani a fost găsit sub podeaua sediului Poliţiei Locale Sector 4

Un schelet uman vechi de aproximativ 20 de ani a fost găsit, vineri, sub duşumeaua sediului Poliţiei Comunitare Sector 4, în timpul unor lucrări de reabilitare a clădirii, potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei.

143 afișări

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat că la sediul Poliţiei Comunitare Sector 4, situat pe Aleea Ciceu, au mers poliţişti ai Serviciului Omoruri, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi reprezentanţi ai Institutului Naţional de Medicină Legală.

Potrivit anchetatorilor, clădirea a fost preluată de aproximativ un an de către Poliţia Locală Sector 4. Înainte să ajungă în folosinţa Poliţiei Locale, imobilul a fost ocupat de Direcţia de Asistenţă Socială Sector 4, care l-a folosit ca azil pentru bătrâni, centru de plasament pentru copii şi adăpost pentru oamenii străzii.

Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar pentru "moarte suspectă", iar cadavrul va fi expertizat de legişti, care vor încerca să stabilească exact care a fost cauza decesului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici