Un sediu PSD a fost vandalizat. Poliţia Locală l-a identificat pe făptaş

Un bărbat de 46 de ani a fost amendat, joi, de Poliţia Locală Satu Mare, cu 200 de lei, pentru vandalizarea sediului PSD, după ce a scris „Hoţii”, „Jos” şi „Ciuma roşie”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1024 afișări
Imaginea articolului Un sediu PSD a fost vandalizat. Poliţia Locală l-a identificat pe făptaş

Bărbat din Satu Mare, amendat de Poliţia Locală pentru vandalizarea sediului PSD

Ciprian Fabian, reeprezentant al Biroului de Presă al Primăriei Satu Mare, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul a fost identificat pe baza imaginilor camerelor de supraveghere din zonă.

„Poliţiştii locali din cadrul Primăriei Satu Mare au depistat şi amendat, joi, un bărbat de 46 de ani, L. H., cu 200 de lei pentru vandalizarea sediului PSD Satu Mare. A fost identificat pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă şi şi-a recunoscut fapta. Incidentul a avut loc miercuri seară”, a spus Fabian.

Bărbatul a scris pe un panou de la intrarea în sediul PSD Satu Mare, unde apare sigla partidului, cuvintele „Jos”, „Hoţii” şi „Ciuma roşie”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici