Un senator PNL se uita la un film pentru adulţi la dezbaterea Legii pensiilor - VIDEO

Senatorul PNL Marius Nicoară a fost filmat luni, în timpul şedinţei de plen în care se discuta Legea pensiilor, uitându-se, pe laptop, la o secvenţă dintr-un film pentru adulţi, liberalul declarând, ulterior, că de fapt era vorba despre "un mail glumeţ" primit de la un coleg.

630 afișări
Imaginea articolului Un senator PNL se uita la un film pentru adulţi la dezbaterea Legii pensiilor - VIDEO

Un senator PNL se uita la o secvenţă dintr-un film pentru adulţi la dezbaterea Legii pensiilor (Imagine: Captură video)

"Senatorul PNL Marius Nicoară a fost surprins luni, în cadrul şedinţei de plen, în timp ce se uita la un film porno. Tot episodul s-a consumat în timpul dezbaterilor la legea pensiilor", relatează Realitatea TV.

Senatorul a declarat ulterior, potrivit sursei citate, că este vorba doar de un mail "glumeţ" primit de la unul dintre colegii săi.

"Nu este vorba despre un film pentru adulţi, ci este vorba pur şi simplu de un mail pe care l-am primit de la un coleg, în care e vorba despre cu totul altceva. Nu are nicio legătură cu filme pentru adulţi. Este un mail glumeţ. Nu este absolut nimic acolo indecent. Este doar un masaj thailandez versus masaj american", a declarat Nicoară, senator de Cluj, la Realitatea TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici