Un şofer a fost surprins de radar cu 206 kilometri la oră pe DN 1, în Sibiu

Un şofer a fost suprins de aparatul radar, luni, în timp ce conducea un autoturism cu 206 kilometri la oră, pe DN 1, judeţul Sibiu, acesta fiind amendat cu peste 1.000 de lei şi rămânând fără permis de conducere.

141 afișări
Imaginea articolului Un şofer a fost surprins de radar cu 206 kilometri la oră pe DN 1, în Sibiu

Un şofer a fost surprins de radar cu 206 kilometri la oră pe DN 1, în Sibiu (Imagine:Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor rutieri, şoferul care a fost surprins de aparatul radar circulând cu 206 kilometri la oră pe un tronson unde viteza legală este de 100 de kilometri pe oră este din Vâlcea, el fiind amendat pentru depăşirea vitezei legale de zece ori din 2007, de când are permisul de conducere.

"În cadrul acţiunii organizate pe Drumul Naţional 1, în afara localităţii Sălişte, a fost filmat şi înregistrat de aparatul radar un autoturism marca BMW înmatriculat în Vâlcea care rula cu viteza de 206 kilometri la oră. O asemenea viteză nu am mai înregistrat de foarte mult timp pe drumul naţional şi clar creşte riscul producerii unui accident rutier. Şoferul are 23 de ani şi nu este la prima abatere", a declarat inspectorul Ana Maria Popa, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Şoferul a rămas fără permis de conducere pentru următoarele trei luni şi are de plătit o amendă de 1.050 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici