Un şofer care a ignorat echipajele de poliţie din Capitală şi a lovit două maşini, căutat

Poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere caută, miercuri seara, un şofer care a încălcat mai multe reguli de circulaţie, a ignorat echipajele şi a lovit două maşini este căutat de oamenii legii.

793 afișări
Imaginea articolului Un şofer care a ignorat echipajele de poliţie din Capitală şi a lovit două maşini, căutat

Poliţişti ai Brigăzii Rutiere, în timp ce aveau activităţi de monitorizare şi fluidizare a traficului rutier pe o stradă din Sectorul 4, miercuri seara, au solicitat şoferului unei maşini, care incălcase mai multe reguli de circulaţie, să oprească.

Acesta nu s-a conformat indicaţiilor poliţistului, iar în sprijin a venit şi o echipă de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a municipiului Bucureşti.

La solicitarea forţelor de ordine să oprească şi să coboare din autoturism, şoferul a părăsit zona, lovind două autoturisme.

Maşina condusă de acest individ a fost dat în urmărire şi a fost găsită abandonată, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4.

În momentul de faţă poliţiştii desfăşoară activităţi pentru depistarea şoferului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici