Un şofer român a murit în prima zi din an, într-un grav accident cu 12 maşini în Germania - VIDEO

Un român a decedat, miercuri, în accidentul în care au fost implicate 15 maşini. pe autostrada A1 în Germania, a transmis MAE pentru MEDIAFAX. În maşinile accidentate erau şi alţi români, care au scăpat fără răni grave.

1590 afișări
Imaginea articolului Un şofer român a murit în prima zi din an, într-un grav accident cu 12 maşini în Germania - VIDEO

Un şofer român a murit în prima zi din an, într-un grav accident cu 12 maşini în Germania

„Ambasada României la Berlin a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la accidentul rutier produs la data de 1 ianuarie 2020, pe autostrada A1, Republica Federală Germania, respectiv cetăţenia şi identitatea persoanelor afectate, starea de sănătate a acestora şi circumstanţele producerii accidentului. Potrivit datelor obţinute până la acest moment, MAE precizează că un cetăţean român a decedat, ceilalţi cetăţeni români implicaţi în accident fiind în afara oricărui pericol”, a precizat MAE pentru MEDIAFAX.

Instituţia anunţă că a luat legătura cu familia românului decedat, iar Ambasada României la Berlin va începe procedurile de repatriere.

Două persoane au murit după ce 15 maşini s-au lovit pe Autostrada germană A1, în apropierea localităţii Wildeshausen. Alte şase persoane au fost grav rănite în accident. Serviciile de urgenţă au ajuns cu greu în zona accidentului din cauza blocării unui sens al autostrăzii şi a condiţiilor de ceaţă densă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici