Caz cutremurător de violenţă în Reşiţa: Un tânăr a fost bătut şi incendiat de trei copii

  • Trei copii din Reşiţa sunt acuzaţi că au bătut un tânăr, apoi l-au ars de viu, acesta fiind găsit carbonizat pe o stradă din oraş.
  • Cei trei au fost arestaţi, acuzaţi de omor calificat.
5280 afișări
Imaginea articolului Caz cutremurător de violenţă în Reşiţa: Un tânăr a fost bătut şi incendiat de trei copii

Caz cutremurător de violenţă în Reşiţa

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severinluni, în jurul orelor 04.00, la un sălaş aflat pe strada Albăstrelelor, din Reşiţa, a fost găsit cadavrul incinerat al unui bărbat.

S-a stabilit că este vorba de un bărbat care a fost agresat iniţial într-un alt loc din oraş, de doi adolescenţi de 17 şi 16 ani.

A fost, apoi, transportat pe malul Bârzavei, unde a fost din nou agresat ulterior de aceleaşi persoane, ceea ce a făcut ca bărbatul să intre într-o stare de semi-inconştienţă.

Aşa a fost transportat în decursul aceleiaşi nopţi, de către cei doi agresori, precum şi de un alt copil, în vârstă de 12 ani, la sălaşul situat în spatele blocului cu nr. 1 de pe strada Albăstrelelor din Reşiţa, unde a fost din nou bătut.

Ulterior, cât încă victima se afla în viaţă, a fost incendiată de către doi dintre agresori, ceea ce a dus la decesul victimei.

Faţă de agresorii iniţiali, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, începând cu data de 15 iuni, iar marţi Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a formulat propunere de arestare preventivă la Tribunlaul Caraş-Severin pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii omor calificat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici