Un tânăr din Dolj a fost arestat, după ce ar fi obligat două minore să se prostitueze şi să cerşească

Un tânăr de 23 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de trafic de minori, trafic de persoane şi lovire sau alte violenţe. El ar fi obligat două fete să cerşească şi să se prostitueze, iar pe una dintre ele ar fi bătut-o.

1135 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Dolj a fost arestat, după ce ar fi obligat două minore să se prostitueze şi să cerşească

Un tânăr din Dolj a fost arestat, după ce ar fi obligat două minore să se prostitueze şi să cerşească

Potrivit unui comunicat al BCCO Craiova, remis vineri presei, tânărul de 23 de ani, din localitate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie a Tribunalului Dolj, fiind acuzat de trafic de minori, trafic de persoane şi lovire sau alte violenţe.

Potrivit anchetatorilor, din 2014 şi până în prezent, bărbatul ar fi obligat o minoră, care la data respectivă avea 15 ani, să cerşească, iar pe o altă tânără să practice cerşetoria şi prostituţia. Bărbatul le-ar fi luat ambelor fete banii astfel obţinuţi. De asemenea, în 25 septembrie 2019, bărbatul ar fi agresat fizic una dintre victime.

El a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore şi apoi prezentat Tribunalului Dolj, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Taguri:
b[rbat,
trafic,
minori

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici