Un tânăr din Mureş, dispărut în urmă cu nouă ani, a fost găsit în Câmpulung

  • Un bărbat de 25 de ani, din Târnăveni, judeţul Mureş, pe numele căruia a fost emisă o semnalare de dispariţie încă din anul 2015, a fost găsit de jandarmi în municipiul Câmpulung.
  • Pentru că nu avea bani să ajungă acasă, trei jandarmi au decis să îl ducă până la domiciliu.
2276 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Mureş, dispărut în urmă cu nouă ani, a fost găsit în Câmpulung

Un tânăr din Mureş, dispărut în urmă cu nouă ani, a fost găsit în Câmpulung

Bărbatul, care se afla pe o stradă din municipiul Câmpulung în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, a atras atenţia jandarmilor care se aflau în serviciul de patrulare, având în vedere temperaturile scăzute şi faptul că acesta părea o persoană fără adăpost, transmite Jandarmeria Argeş.

În momentul legitimării şi verficării în bazele de date, jandarmii au constatat că bărbatul are emisă pe numele său o semnalare de dispariţie încă din anul 2015.

După întocmirea documentelor, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate şi apoi la un centru pentru persoane fără adăpost, unde a înnoptat.

Dat fiind faptul că bărbatul este originar din Târnăveni, judeţul Mureş, şi că nu avea posibilităţi materiale de a ajunge acolo, în cursul dimineţii, trei jandarmi argeşeni, aflaţi în timpul liber, au hotărât să-l ducă pe bărbat până la domiciliu.

Acesta avea 16 ani când a dispărut de acasă şi, după 9 ani, a fost întâmpinat de mama sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici