Un tânăr din Prahova cu probleme psihice şi-a înjunghiat ambii părinţi

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Prahova, cunoscut cu probleme psihice, şi-a înjunghiat luni ambii părinţi, în urma unui conflict, după care a fugit, acesta fiind găsit de poliţişti la scurt timp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1329 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Prahova cu probleme psihice şi-a înjunghiat ambii părinţi

Un tânăr din Prahova cu probleme psihice şi-a înjunghiat ambii părinţi

Reprezentanţii IPJ Prahova au declarat că scandalul a avut loc luni, pe raza localităţii Balta Doamnei, unde un tânăr de 27 de ani cunoscut cu probleme psihice, şi-ar fi înjunghiat părinţii.

„În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a constat faptul că tânărul, în urma unui conflict avut cu tatăl, care a degenerat, l-ar fi înjunghiat în spate pe acesta, cu ajutorul unui cuţit, iar pe mama sa ar fi tăiat-o la o mână (posibil uşor), după care a fugit”, arată sursa citată.

Părinţii sunt conştienţi şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, medicul de gardă declarând că nu le-a fost pusă viaţa în pericol.

„Totodată, au fost constituite echipe operative de căutare a persoanei reclamate, autorul fiind depistat la scurt timp pe raza localităţii. În cauză a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au declarat reprezentanţii IPJ Prahova.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul a fost prins în aproximativ o oră.

La ora publicării acestei ştiri, el se află la sediul Poliţiei şi se încearcă internarea lui într-o clinică de specialitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici