Un tânăr din Tulcea a tras cu un pistol cu bile într-o fată şi un băiat. Cei doi au fost transportaţi la spital

  • Un tânăr de 19 ani a tras duminică seara cu un pistol cu bile într-o fată şi un băiat.
  • Aceştia au suferit răni la nivelul feţei şi capului şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Tulcea.
626 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Tulcea a tras cu un pistol cu bile într-o fată şi un băiat. Cei doi au fost transportaţi la spital

Un tânăr din Tulcea a tras cu un pistol cu bile într-o fată şi un băiat. Cei doi au fost transportaţi la spital

Potrivit IPJ Tulcea, incidentul a avut loc pe raza localităţii Satu-Nou.

Din primele verificări, a reieşit că un tânăr de 19 ani din Satu-Nou ar fi tras cu un pistol de tip Air Soft, cu bile din ceramică, în direcţia a doi tineri, respectiv o fată de 18 ani şi un băiat de 17 ani, provocându-le leziuni la nivelul feţei şi capului.

Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor producerii incidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici