Un taximetrist din Capitală, arestat după ce i-ar fi furat banii unui client străin. Anterior, a ameninţat cu un "obiect tăietor-înţepător" alte persoane, lăsându-le fără bani sau telefon

Un taximetrist din Bucureşti a fost arestat după ce i-ar fi smuls din mână 200 lei şi 5 euro unui client străin, după neînţelegeri privind contravaloarea cursei efectuate, transmite Poliţia Capitalei. Acesta ar fi comis alte două fapte similare, victime fiind tot cetăţeni străini.

1176 afișări
Imaginea articolului Un taximetrist din Capitală, arestat după ce i-ar fi furat banii unui client străin. Anterior, a ameninţat cu un "obiect tăietor-înţepător" alte persoane, lăsându-le fără bani sau telefon

Un taximetrist din Capitală, arestat după ce i-ar fi furat banii unui client străin. Anterior, a ameninţat cu un "obiect tăietor-înţepător" alte persoane, lăsându-le fără bani sau telefon

Incidentul a avut loc pe 26 august, în jurul orei 3.00, când poliţiştii au fost anunţaţi de doi cetăţeni străini că şoferul unui taxi care i-a transportat la o adresă le-a sustras o sumă de bani, în timp ce se aflau într-o zonă din sectorul 1.

"În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că cei doi au luat un taxi din zona Centrului Istoric al Capitalei însă, observând că suma indicată pe aparatul de taxat este prea mare, au vrut să coboare înainte de a ajunge la destinaţia stabilită iniţial, iar în momentul în care unul dintre bărbaţi a vrut să achite contravaloarea cursei, de 100 de lei, şoferul i-a smuls din mână suma de 200 de lei şi 5 euro, după care a părăsit zona", susţine Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Ulterior, bărbatul a fost identificat şi dus la audieri. Poliţiştii au stabilit că pe parcursul lunii iunie ar fi comis două fapte similare.

"La data de 22 iunie, în jurul orei 18.15, prin ameninţare cu un obiect tăietor-înţepător, a deposedat partea vătămată de suma de aproximativ 350 de lei, în timp ce se aflau în taximetrul pe care îl conducea, iar la data de 26 iunie, în jurul orei 01.30, în acelaşi mod a ameninţat victima şi a deposedat-o de un telefon mobil şi o sumă de bani, prejudiciul creat fiind estimat la 4.500 de lei", spun poliţiştii.

Bărbatul este arestat preventiv pentru tâlhărie calificată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici