Un TIR plin cu oi a intrat în gardul unei şcoli din judeţul Alba

Un TIR plin cu oi a intrat, vineri, în gardul unei şcoli din judeţul Alba. Şoferul TIR-ului a rămas încarcerat şi era inconştient.

304 afișări
Imaginea articolului Un TIR plin cu oi a intrat în gardul unei şcoli din judeţul Alba

Accident TIR

Accidentul s-a produs în localitatea Sâncel, judeţul Alba.

Un TIR încărcat cu ovine ce a întrat în gardul şcolii. Şoferul TIR-ului a rămas încarcerat şi era inconştient. Apoi, acesta a fost scos din TIR şi a fost transportat la CPU Blaj, conform ISU Alba.

La această oră, oile sunt scoase din TIR.

„Nu au fost afectaţi elevi sau personal al şcolii”, adaugă sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici