Un turist a murit după ce a căzut într-o râpă din Masivul Bucegi - VIDEO

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Oradea, şi-a pierdut viaţa după ce a căzut într-o râpă din Masivul Bucegi, trupul său fiind recuperat de salvamontiştii din Buşteni în noaptea de sâmbătă spre duminică.

41 afișări
Imaginea articolului Un turist a murit după ce a căzut într-o râpă din Masivul Bucegi - VIDEO

Un turist a murit după ce a căzut într-o râpă din Masivul Bucegi (Imagine: Mediafax Foto)

Tânărul a murit după ce a căzut într-o râpă dintr-o zonă foarte dificilă din Masivul Bucegi, cadavrul, care a fost observat de un turist sâmbătă seară, fiind recuperat de către echipele de la Salvamont Buşteni în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, tânărul orădean, care era student, a mers la Sinaia într-o tabără, iar în cursul zilei de joi a plecat singur într-o excursie pe munte.

Sâmbătă după-amiază, un turist care se afla în zona "Crucea lui Magheru", un traseu descris de salvamontişti ca fiind foarte dificil, a observat trupul tânărului căzut într-o râpă şi a anunţat Serviciul Salvamont.

O echipă de salvatori montani din Buşteni a plecat spre zona indicată, iar în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică trupul tânărului a fost recuperat şi dus în staţiune.

Acesta este al doilea accident de acest gen produs în ultimele zile în Bucegi.

Conform lui Gheorghe Haiduc, un tânăr bucureştean în vârstă de 21 de ani şi-a pierdut viaţa săptămâna trecută, tot în zona "Crucea lui Magheru", cadavrul acestuia fiind de asemenea recuperat de către salvamontişti.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici