Unchiul Alexandrei, fata răpită şi sechestrată în Caracal: Se pare că locaţia a fost dată la ora 19.00. Dacă e adevărat, ăştia sunt criminali

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, care este preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, a declarat sâmbătă că are informaţii potrivit cărora Departamentul de Operaţiuni Speciale a comunicat poliţiei locale locaţia Alexandrei încă de joi de la ora 19.00.

9050 afișări
Imaginea articolului Unchiul Alexandrei, fata răpită şi sechestrată în Caracal: Se pare că locaţia a fost dată la ora 19.00. Dacă e adevărat, ăştia sunt criminali

Unchiul Alexandrei: Se pare că locaţia a fost dată la ora 19.00. Dacă e adevărat, ăştia sunt criminali

"Departamentul de Operaţiuni Speciale a comunicat Poliţiei şi Parchetului local ultima locaţie în care se afla Alexandra la ora 19.00. Dacă acest lucru e adevărat, oamenii ăştia sunt nişte criminali. E greu de imaginat cum putem să îi calificăm. Nemernicii nu au făcut nimic. Dacă Departamentul de Operaţiuni Speciale va confirma, toţi de acolo vor intra în puşcărie", a spus unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, pentru România TV.

"Dar de la 11.00, când a sunat Alexandra până la 18.00 ce au făcut?", se întreabă acesta.

Potrivit unor surse din cardrul MAI, locaţia exactă a fost cunoscută de către Departamentul de Operaţiuni Speciale în noaptea de joi spre vineri, între 1.30 şi 2.00, dar poliţiştii nu au intervenit până dimineaţa.

Principalul suspect de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, transmite DIICOT.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul nu şi-a recunoscut faptele la audierile de la DIICOT.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Chestorul Ioan Buda, şeful demis al Poliţiei Române, a declarat că poliţiştii au vrut să intre în casă, dar procurorul nu a permis intervenţia

Taguri:
crima,
caracal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici