Unde se ridică maşini în Braşov, Timişoara, Iaşi, Oradea şi Craiova?

O situaţie deosebită este în Sibiu, unde maşinile parcate neregulamentar sunt ridicate de municipalitate. Primăria a cumpărat anul trecut un utilaj special, dotat cu toate sistemele necesare pentru a evita provocarea unor daune la autovehiculul ridicat, arată "Gândul".

103 afișări
Imaginea articolului Unde se ridică maşini în Braşov, Timişoara, Iaşi, Oradea şi Craiova?

Unde se ridică maşini în Braşov, Timişoara, Iaşi, Oradea şi Craiova? (Imagine: Mediafax Foto)

Locurile preferate de vânătoare sunt zona Primăriei, Prefecturii, hotelurilor Aro Palace şi Capitol, străzile Mureşenilor şi Nicolae Bălcescu, bulevardul 15 Noiembrie. Rar, hingherii se abat şi prin cartiere. Cele mai vânate zone sunt Podu Roş, la intrarea pe strada Sf. Lazăr, în centrul Civic - în faţa Magazinului Moldova, în Copou dar şi pe Bulevardul Tudor Vladimirescu. Sunt vizate şi locurile rezervate taximetriştilor.

Citeşte mai multe despre zonele de unde se ridică maşini în marile oraşe din România pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici