Ungaria: Microbuz românesc implicat într-un accident, soldat cu 2 morţi

Două persoane au murit după ce microbuzul în care se aflau, înmatriculat în România, a intrat în coliziune cu un al autovehicul, vineri dimineaţă, pe autostrada M1 din Ungaria, a anunţat poliţia.

138 afișări
Imaginea articolului Ungaria: Microbuz românesc implicat într-un accident, soldat cu 2 morţi

Ungaria: Microbuz românesc implicat într-un accident, soldat cu 2 morţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc în apropiere de oraşul Gyor, în nord-vestul Ungariei, în sensul de mers spre graniţa austriacă.

Doi pasageri din microbuz au fost răniţi grav, alte două persoane suferind răni uşoare. Un alt pasager a părăsit locul accidentului, a anunţat un oficial al poliţiei locale.

În celălalt autovehicul, înmatriculat în Ungaria, se aflau trei persoane, una fiind rănită uşor, a precizat Gabriella Kalman.

Traficul rutier nu a fost perturbat în urma accidentului.

Microbuzul implicat în accident plecase din Făgăraş, transportând nouă persoane, dintre care doi copii, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, consulul român la Budapesta, Marin Ursuţ.

Potrivit lui Ursuţ, două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite uşor, fiind chestionate în prezent de poliţişti la spital.

Una dintre cele două persoane care au murit în accident este un tânăr aflat în luna de miere, care călătorea alături de soţia sa, a declarat pentru MEDIAFAX, consulul român la Budapesta, Marin Ursuţ.

Consulul a precizat că microbuzul a intrat în remorca unui autovehicul care mergea în acelaşi sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici