Unsprezece migranţi din Afganistan, între care trei copii, găsiţi de poliţişti într-o tabără improvizată | FOTO

Un număr de unsprezece migranţi din Afganistan, între care trei minori, au fost găsiţi, marţi, de poliţiştii locali într-o tabără improvizată din Timişoara, doi dintre aceştia intrând ilegal în ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

130 afișări
Imaginea articolului Unsprezece migranţi din Afganistan, între care trei copii, găsiţi de poliţişti într-o tabără improvizată | FOTO

Unsprezece migranţi din Afganistan, între care trei copii, găsiţi de poliţişti într-o tabără improvizată

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Locală Timişoara, cei 11 migranţi au fost depistaţi, marţi, în zona Calea Aradului. Aceştia şi-au amenajat pe un teren din spatele unui magazin mai multe corturi.

„La faţa locului au fost depistate un număr de 11 persoane, dintre care trei minori, toţi din Afganistan. Doi dintre cei în cauză nu deţineau niciun fel de documente de identitate, motiv pentru care au fost predaţi poliţiştilor de la Inspectoratul Teritorual al Poliţiei de Frontieră Timiş pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei. Ceilalţi sunt înregistraţi la Centrul Regional de Proceduri şi Cazare a Solicitanţilor de Azil din Timişoara, precum şi la centrele similare din Galaţi şi Giurgiu. Cei care provin din alte centre au fost predaţi pentru a fi luaţi în evidenţe la centrul din Timişoara”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

Poliţiştii locali urmează să identifice proprietarul terenului pe care se afla tabăra improvizată, pentru a-i solicita să igienizeze zona. Tabăra din Calea Aradului a mai fost verificată în ultimele luni, dar de fiecare dată au fost depistaţi de către poliţiştii locali alţi migranţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici